Heidrun Bygg AS

Heidrun Bygg og eiendomsdrift AS

Hvem er vi?

Vi bygger og pusser opp privatboliger, fritidseiendommer og næringsbygg. Vi utfører alt som har med en byggeprosess å gjøre fra tankestadiet til ferdig bygg. Søknadsprosesser, tegninger, planlegging, prising, tilpasning til den enkelte sine ønsker og behov. I hele prosessen kan du forholde deg til en person som koordinerer alt for deg. Vi har kvalitetssystemer som gjør at du er sikret et godt resultat og at ting blir slik vi sammen har bestemt at det skal være.

Rehabilitering

Et godt resultat krever et godt øye. Vi rehabiliterer hele eller deler av hjemmet ditt, og setter det i forskriftsmessig stand! Ta kontakt for befaring og et uforpliktende tilbud. 

Nybygg

Har du tomt men ikke hus? Vi har lang erfaring med oppføring av hus og bygninger. Vi leverer nøkkelferdige prosjekter til avtalt tid og pris!

Arkitekttjenester

Vi har først og fremst spesialisert oss på små prosjekter, som de tradisjonelle arkitektkontorene ofte ikke har tid og mulighet til å hjelpe deg med.

Utleie av arbeidskraft

Vi leier ut profesjonelle og dyktige håndverkere til bedrifter. De er erfarne innen et stort spekter av prosjekter og byggetjenester.

Planarbeid

Vi utarbeider et planforslag på bakgrunn av rammer og føringer fra kommunen, og innspill til planarbeidet som har kommet i forbindelse med varslingen.

Ansvarlig søker

Når det er tatt beslutning om gjennomføring av et tiltak som er søknadspliktig etter plan og bygningsloven må tiltakshaver engasjere et foretak som kan stå som ansvarlig søker. Vi koordinerer hele byggesaksprosessen.

Bolig fra A til Å

Vi er en totalleverandør på bolig. Det vil si at vi gjør hele boligen fra A til Å og du trenger kun en leverandør for å realisere prosjektet ditt.

Du bestemmer

Vi anser oss selv som svært fleksible, både når det kommer til arbeidstid, pakker og løsninger for kundene.

Vi utfører

Våre fagfolk har lang erfaring fra de fleste oppdrag i bransjen og gjør hele jobben fra A til Å.

En kontaktperson

Hos oss trenger du kun å forholde deg til en kontaktperson fra start til slutt. Da slipper du uheldige mellomledd.

Mer informasjon?

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

E-post: post@heidruneiendom.no  //  Telefon: 480 77 200
Besøksadresse: Smøråsvegen 22, 5238 Rådal