Heidrun Mur AS

Heidrun Studio

Hvem er vi?

Vi er en betydelig aktør i byggebransjen på Vestlandet, og vi kan levere håndverk og rådgivning på alle murrelaterte prosjekter. Våre referanser spenner seg bredt innen rehabiliterings- og serviceprosjekter samt innen nybygg. Hos oss finner du kun fagutdannede medarbeidere, hvorav alle er fast ansatt.

Vi har mange års erfaring fra mureryrket, og har bred erfaring både innen nyere og eldre bygg. Ønsker du at deres fasade eller murverk skal ha den levetiden den er forutsatt å ha. Bruk oss, så er du sikret på at du får det du betaler for!

Peismuring

Vi murer peiser i alle størrelser og fasonger. En god peis gir god varme, og er et pent designelement i hjemmet. Vi kan hjelpe deg fra planlegging til veien et helhetlig godt resultat!  Ta kontakt for en hyggelig og uforpliktende prat!

Murertjenester

Arbeidsoppgavene innbefatter alt fra store fasadearbeid til det minste servicearbeid. Utfordringene har gitt oss spisskompetanse innenfor murverk, puss, flis og natursteinsarbeid.

Natursteinsmuring

En pen natursteinsmur kan trekke opp et helhetsinntrykk av en hage/tomt. Vi tilbyr alt innen natursteinsmuring. I tillegg til ren montering tilbyr vi kreative løsninger som vil gi et annerledes og mer eksklusivt inntrykk.

Løsningsorientert

Vi er en løsningsorientert bedrift. Det er viktig for oss som bedrift å løse problemer og møte utfordringer i en jobb.

Fleksibel

Vi anser oss selv som svært fleksible, både når det kommer til arbeidstid, pakker og løsninger for kundene.

Sikker

Som kunde hos oss kan du forvente deg profesjonelle og erfarne medarbeidere som har kunden i fokus.

Mer informasjon?

Send oss en melding via kontaktskjemaet, så kommer vi tilbake til deg – eller ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat.

E-post: post@heidrunmur.no  //  Telefon: 930 84 300
Besøksadresse: Conrad Mohrs veg 11, 5068 Bergen